Η αυθεντική θεραπεία με το Dermapen 4™, είναι μια νέα πρωτοποριακή και καινοτόμα συσκευή που κατασκευάζεται από την DermapenWorld, και είναι μία ελάχιστα επεμβατική θεραπεία, η οποία εξασφαλίζει την ταυτόχρονη εφαρμογή 3 θεραπειών:

του Microneedling, της Μεσοθεραπείας και του Χημικού Peeling.

Κάθε θεραπεία με το Dermapen 4™ μετά από μια προσεκτική αξιολόγηση, ξεκινά με ένα απαλό καθαριστικό με αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση, συνεχίζει πριν και μετά την εφαρμογή με τον αμτιμικροβιακό καθαρισμό της περιοχής για την μέγιστη ασφάλεια του ασθενούς, χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα, με ολοκληρωμένα και εξειδικευμένα πρωτόκολλα DpDermaceuticals με στόχο την ενίσχυση των αποτελεσμάτων και την συμπλήρωση πριν, κατά τη διάρκεια και μετά των θεραπειών Dermapen 4™.

Χάρη στο νέο του σχεδιασμό και τις εξελιγμένες δυνατότητές του, το νέο Dermapen 4™, μία συσκευή που διαθέτει την πιο σύγχρονη κεφαλή, διεισδύει κάθετα στο δέρμα (1920 διατρήσεις το δευτερόλεπτο) σε ελεγχόμενο βάθος ενεργοποιώντας τον φυσικό μηχανισμό του δέρματος για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, έτσι ώστε να έχει διάρκεια μακροπρόθεσμα. Επιπρόσθετα δίνει στην γιατρό την δυνατότητα για εφαρμογή με ακρίβεια χιλιοστού στα σημάδια ακμής, τις ουλές αλλά και τις ρυτίδες.

Ταυτόχρονα, μέσω των μικροσκοπικών νυγμών που δημιουργούνται, διαχέει βαθύτερα στο δέρμα μεσοθεραπευτικά στοιχεία όπως υαλουρονικό, βιταμίνες και αμινοξέα. Έτσι ενυδατώνει το δέρμα και απαλύνει τα ορατά σημάδια της γήρανσης.

Σημεία Εφαρμογής

Η θεραπεία Dermapen 4™ εφαρμόζεται σχετικά ανώδυνα στο πρόσωπο, αλλά και στην περιοχή των ματιών και στα βλέφαρα, στο λαιμό, στο ντεκολτέ, καθώς και στο τριχωτό της κεφαλής. Ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος. Των μεγεθυμένων πόρων, της φωτογήρανσης, των ραγάδων, των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, των ουλών ακμής, του μελάσματος και των υπερμελαγχρώσεων.

Παράλληλα προσφέρει στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση, λάμψη και σύσφιξη. Μετά την θεραπεία προκύπτει ένας ήπιος ερεθισμός, συνήθως όμως υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Αμέσως μετά το τέλος της εφαρμογής μπορεί να επιστρέψει κανείς στις δραστηριότητες του.

Ανάλογα με το εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας που ακολουθείται και την περιοχή εφαρμογής, συστήνονται 4-12 θεραπείες από 2 έως 8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά λίγες εβδομάδες μετά την πρώτη συνεδρία. Όμως πιο αισθητά είναι μετά την τρίτη συνεδρία.

Για τους επόμενους 6 μήνες και περισσότερο το δέρμα συνεχώς βελτιώνεται. Στη συνέχεια προτείνεται να γίνονται 2-4 θεραπείες συντήρησης τον χρόνο. Μπορεί να εφαρμοστεί όλη τη διάρκεια του έτους με ασφάλεια, φτάνει να γίνεται χρήση της αντηλιακής κρέμας.

Οι θεραπείες με το Dermapen 4™ είναι οι ασφαλέστερες και οι ταχύτερες. Προσφέρουν εξαιρετικά φυσικά αποτελέσματα που είναι ασυναγώνιστα. Είναι κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος. Πέρα από την επιφάνεια του δέρματος, ζωντανεύουν το δέρμα σε κυτταρικό επίπεδο.

DERMAPEN KAI PRF

Η πιο ιδανική εφαρμογή είναι ο συνδυασμός του Dermapen 4™ με PRF (Platelet Rich Fibrin), ένα συμπληρωματικό πρωτόκολλο. Στόχος με την θεραπεία PRF είναι να ενεργοποιηθούν οι αυξητικοί παράγοντες που το ίδιο το αίμα του ασθενούς παράγει. ΄Ωστε να αξιοποιηθούν εκ νέου από τον οργανισμό.

Με την λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ενδιαφερόμενο και με την κατάλληλη τεχνική, το εγχέουμε στην επιδερμίδα, στο βάθος που απαιτείται, είτε ενέσιμα ή με την χρήση Dermapen 4™ για να πετύχουμε την πιο φυσική μέθοδο αναγέννησης και ανάπλασης του δέρματος, επαναφέροντας τον κανονικό του τόνο.
Σημειώνουμε ότι με το PRF δεν έχουμε επιπλοκές και καμία αντίδραση αλλεργική.

Η ιατρός έχει εξειδικευτεί και πιστοποιηθεί στις παραπάνω μεθόδους και διαθέτει τις πιο προηγμένες τεχνολογικά συσκευές που λειτουργούν με εξειδικευμένα πρωτόκολλα.

Tip: Ενημερωθείτε σχετικά με τα Νήματα.